Summercamp voor ontwerpstudenten in Vlaanderen

Ben je ontwerpstudent in Vlaanderen en wil je je tekenskills een boost geven? Meld je dan nu al aan via onderstaand formulier en wij houden je op de hoogte van de start van de inschrijvingen.  Verder lezen »

Gebruikersdag volzet

De Vectorworks Gebruikersdagen 2018 zijn een overdonderend succes. Met meer dan 1.000 inschrijvingen zijn alle beschikbare plaatsen  in Antwerpen én Maarssen ingenomen. De inschrijvingen zijn bijgevolg afgesloten. Verder lezen »

Geen support op 20 en 29 maart

Opgelet: op dinsdag 20 en donderdag 29 maart is ons hele team aanwezig op de Nederlandstalige Vectorworks Gebruikersdagen. Hou er rekening mee dat er die dag uitzonderlijk geen supportteam beschikbaar is op onze kantoren. Heb je technische vragen, gebruik daarvoor dan het gratis supportformulier. We beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk. Onze excuses voor het ongemak. Verder lezen »

Vectorworks vaart uit!

Een modelbouwboot ontworpen met Vectorworks? Het kan. Meer nog: hij bestaat! Verder lezen »

Winnaars Ontwerpprijs Interieur 2017 over WANDER

Tineke Gol en Astrid Stevens behaalden beiden hun diploma Interieurarchitectuur aan de Universiteit Antwerpen. Net de aula uit vernamen ze dat ze de winnaars waren van de Vectorworks Ontwerpprijs 2017 voor Interieur. Een welkome erkenning voor de dames hun werk en een mooie springplank naar hun toekomstige carrière toe.  Verder lezen »

Gebruikersdagen 2018

Schrijf je snel in voor de Vectorworks Gebruikersdagen op dinsdag 20 maart (Antwerpen) of donderdag 29 maart (Maarssen). Verder lezen »

Gebruikersdagen in maart

Wachten jullie ook vol ongeduld op de start van de inschrijvingen voor de Gebruikersdagen? Nog even geduld tot volgende week! Verder lezen »

INTERIORCAD 2018: wat is er nieuw?

Een upgrade zou geen vooruitgang zijn als er niet heel wat verbeteringen en uitbreidingen van het reeds bestaande aanbod aan vasthingen. Interiorcad 2018 lost die belofte alvast ruimschoots in.. Verder lezen »

WEBINAR: A Placemaking approach to design

Vind jij het je taak als architect om verder te denken dan het pure ontwerp? Wil jij de toekomstige gebruikers van jouw design stimuleren om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van hun nieuwe omgeving? Markeer dan woensdag 21 februari 2018 in je agenda. Verder lezen »

AR spreekt tot de verbeelding

Je eigen ontwerp alvast eens in haar toekomstige omgeving neerplanten om te zien of het je klanten bevalt? Kleine discrepanties ontdekken tussen je getekende design en de werkelijke uitvoering ervan? Voor de Vectorworks-gebruiker is het niet langer toekomstgefluister, maar wel een toegevoegde realiteit. Verder lezen »

Gebruikersdagen 2018 op 20 en 29 maart

Markeer het alvast in je agenda: op 20 en 29 maart organiseren we opnieuw de populaire Vectorworks Gebruikersdagen. Verder lezen »

15-17/01/2016 - CUE2018, Rotterdam

Design Express nodigt je van harte uit voor een bezoek aan CUE2018, de tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie die van 15 tot 17 januari plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Verder lezen »

Gratis workshop voor tuiniers in Gouda

Ben je tuinarchitect of hovenier, maar nog geen Vectorworks-gebruiker? Ontdek hoe vlot je jouw creatief tuinidee omzet naar een verbluffend ontwerp in Vectorworks tijdens onze gratis workshops Tuin. Verder lezen »

Vectorworks 2018 introduceert Message Center

Vectorworks 2018 introduceert slim Message Center Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Vectorworks, maar ben je geen fan van de vele nieuwsbrieven in je mailbox? Vectorworks 2018 has got the message! Verder lezen »

BullGuard

Gebruik je een product van BullGuard Internet Security in combinatie met Vectorworks? Dan heb je misschien ook al gemerkt dat deze twee geen vrienden zijn... Verder lezen »

9-11/01/2018 - Groene Sector Vakbeurs, Hardenberg

Kom ons een bezoekje brengen op stand 223 van De Groene Sector Vakbeurs, hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche.  Verder lezen »

1/2/2018 - Dag van de Openbare Ruimte, Brussel

Als openbare ruimte jouw ding is, moet je op 1 februari op de Dag van de Openbare Ruimte te Brussel zijn. Niet alleen voor een demonstratie van Vectorworks Landschap 2018 op stand 4.50, maar ook voor een lezing van Design Express over BIM voor stedenbouw en  landschap. Verder lezen »

Gratis studentenversie Vectorworks 2018

Ben je student en sta je te popelen om aan de slag te gaan met de nieuwste software van Vectorworks? Ga dan snel naar het studentenportaal voor je download! Verder lezen »

15-16/11/2017 - Festivak, Utrecht (NL)

Festivak is dé vakbeurs voor evenementen - en dus een must voor Design Express. Ontdek Vectorworks Spotlight 2018, Vision en de nieuwe add-on module Braceworks op stand 17. Verder lezen »

Nederlandstalige Vectorworks 2018

Vectorworks 2018 biedt een waaier aan krachtige mogelijkheden die het modelleren versnellen, je werkmethode verbeteren en je de voordelen van BIM laten ontdekken. Ook de Nederlandstalige versie is nu beschikbaar. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660