Ontwerpprijs voor studenten

Maak kans op $10.000 met de Vectorworks Ontwerpprijs voor studenten. Verder lezen »

Dries Pattyn sleutelt aan de Moervaart

Voor zijn deelname aan de Vectorworks Ontwerpprijs 2017 ging Dries Pattyn van de School of Arts Gent aan de slag met het concept ‘Klimaatadaptatie van de ruimte’. Verder lezen »

XII hours design competition

‘XII hours’ is een jaarlijkse open oproep aan alle architectuurstudenten van Belgische universiteiten voor een 12 uur durende ontwerpwedstrijd, georganiseerd door Existenz, rond een maatschappelijk relevant thema. Existenz is een cultuurvereniging voor en door de studenten ingenieur-architect aan de KU Leuven, een huis dat al ruim 23 jaar bestaat en elk academiejaar nieuwe bewoners heeft. Verder lezen »

Winnaars Ontwerpprijs Interieur 2017 over WANDER

Tineke Gol en Astrid Stevens behaalden beiden hun diploma Interieurarchitectuur aan de Universiteit Antwerpen. Net de aula uit vernamen ze dat ze de winnaars waren van de Vectorworks Ontwerpprijs 2017 voor Interieur. Een welkome erkenning voor de dames hun werk en een mooie springplank naar hun toekomstige carrière toe.  Verder lezen »

Ontwerpprijs voor studenten: de winnaars van 2017

Voor de derde keer op rij gingen we op zoek naar de meest getalenteerde student-ontwerpers in de Benelux. Dat leverde vier enthousiaste winnaars op. Verder lezen »

Build Earth Live Hyperloop-winnaars bekend gemaakt

Vorige maand stroopten enkele designteams hun mouwen op voor een race tegen de klok tijdens de Build Earth Live Hyperloop-competitie waarbij ze 48 uur kregen om hun BIM- en designskills te tonen. Verder lezen »

Vectorworks sponsort eerste YTAA

The Young Talent Architecture Award (YTAA), georganiseerd door de Fundació Mies van der Rohe, geldt als een uitbreiding van de EU prijs voor hedendaagse architectuur - Mies van der Rohe. Deze zal voor het eerst uitgereikt worden in 2016 en dit ter ondersteuning van het talent van recent afgestudeerde Architecten, Stedenbouwkundigen en Landschapsarchitecten. Wetende dat zij diegenen zijn die onze omgeving in de toekomst vorm zullen geven, werkt Vectorworks hier graag aan mee. Verder lezen »

Winnaars Zwitserse Foundation Award

De jaarlijks uitgereikte Foundation Award voor Beste Jong, Zwitsers Architectuurbedrijf gaat dit jaar naar JOM Architects. Dit door Vectorworks gesponsorde programma, in samenwerking met ComputerWorks AG, lauwerde deze firma omwille van de wisselwerking tussen de 3 partners, elk met een eigen achtergrond en focus, hetgeen het productieve potentieel van een heterogene mindset demonstreerde. Verder lezen »

Vectorworks Ontwerpprijs 2015 voor studenten

De Vectorworks Ontwerpprijs is een jaarlijkse zoektocht naar de meest getalenteerde student-ontwerpers in architectuur, interieur, exterieur en entertainment. In 2015 sloot deze internationale ontwerpwedstrijd af met maar liefst 6 winnaars uit de Benelux. Verder lezen »

Brecht won de Vectorworks Ontwerpprijs 2015 voor Architectuur

Brecht Casier behaalde in 2015 een master in de architectuur aan Faculteit Architectuur van KU Leuven. Zijn masterthesis 'Rosengarten Hotel' leverde hem bovendien de Vectorworks Ontwerpprijs voor architectuur op. Verder lezen »

Frédérique en Yleni wonnen de Vectorworks Ontwerpprijs 2015 voor Exterieur

Frédérique Windels en Yleni Bossu leverden niet alleen het eerste winnende Benelux-ontwerp in de categorie Exterieur, ze tekenden meteen ook voor het allereerste winnende groepswerk. Verder lezen »

Maaike won de Design Express Aanmoedigingsprijs voor architectuur

Maaike Cauwels werd tweede in de Vectorworks Ontwerpprijs voor Architectuur. Het kwaliteitsverschil met winnaar Brecht Casier was zo klein, dat Design Express besliste haar alsnog een prijs toe te kennen: de Design Express Aanmoedigingsprijs ter waarde van €1.000. Verder lezen »

Gijs won de Design Express Aanmoedigingsprijs voor interieur

Gijs Coolen, een boomlange Nederlander die studeert aan Thomas More in Mechelen, werd runner-up in de Vectorworks Ontwerpprijs voor Interieur. Verder lezen »

Isabelle won de Vectorworks Ontwerpprijs 2015 voor Interieur

Isabelle Weydert, 25 jaar, is interieurvormgeefster en plastische kunstenares. Ze volgt momenteel een internationale master ‘Advanced Digital Architecture and Design’ aan ELISAVA in Barcelona. Verder lezen »

Archipendium 2016-kalender

Op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je ontwerpvrienden? Wat dacht je van de Archipendium-architectuurkalender - dit jaar met diverse Vectorworks-projecten uit de Benelux? Verder lezen »

Aanmoedigingsprijs voor studenten

De laureaten van de Vectorworks Ontwerpprijs zijn bekend. Brecht, Isabelle, Frédérique en Yleni mogen binnenkort hun prijzen in ontvangst nemen. Maar er is meer... Verder lezen »

Winnaars Vectorworks Ontwerpprijs voor studenten

Het is zover: de winnaars van de Vectorworks Ontwerpprijs 2015 zijn bekend. Verder lezen »

Wie wint de Vectorworks Ontwerpprijs?

De inschrijvingen voor de Vectorworks Ontwerpprijs voor studenten zijn afgelopen. De winnaars worden in oktober bekendgemaakt. Verder lezen »

Ontwerpwedstrijd voor studenten

Heerlijk toch, die zomer? Maar vergeet de Vectorworks Ontwerpprijs voor studenten niet! Verder lezen »

Ontwerpwedstrijd voor studenten

Maak kans op $10.000 met de Vectorworks Ontwerpprijs voor studenten. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660